Zimmer Dental

 
Компанията Zimmer е световен лидер в дизайна, развитието и производството на ортопедични ставни, зъбни, спинални и много други хирургични продукти. КомпаниятаZimmer е основана през 1927 година.
 
С централа във Вършава, щата Индиана, USA и директни представителства в повече от 25 страни по целия свят компанията Zimmer се е специализиралав развитието и усъвършенстването на иновативни и минимално инвазивни техники и продукти, които са издигнали компанията до световен лидер в продължение на много години. Продуктите на Zimmer се продават в повече от 100 страни.
 
Дали се отнася до зъбни импланти, регенериране на алвеоларният гребен или реконструкция на тазобедрена, раменна, колянна или друга става, семейството на Zimmer е извесно с това, че всекидневно подобрява качеството на живот на стотици пациенти по целият свят.
 
Гради бъдещето на имплантологията.
 
С подкрепата на Zimmer зад гърба си, денталния клон на фирмата е лидер в производството на качествени продукти, разработвани едновременно със съответните програми за обучение, които помагат на хиляди клиницисти по света да повишат нивото на работата си.
 
Сертифициран по ISO 13485,Zimmer Дентал предлага една от най-разнообразните продуктови линии, които да посрещнат всички клинични нужди на своите клиенти, включително зъбни импланти, протетични надстройки, хирургични инструменти, колагенови и регенеративни продукти, CAD/CAM технологии и много други.
 
Централата на Zimmer Денталсе намира близо до Сан Диего, в Карлсбад , Калифорния, а Европейския център се намира във Винтертур, Швейцария и представителства в цял свят.
 

Официален представител за България
Вилем ООД

гр. София, кв. Лозенец, ул. „Стоян Заимов“ 12
Телефони за поръчка: 0884/27 84 84
Tел./факс 02/865 70 31; 
Тел: 02/866 22 57
 www.vilem.bg


 

 
За Zimmer Dental България | Карта на сайта | Търсене | Намери зъболекaр